Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Det är stora ord som används i annonseringen för Gösta Emtestam och hans sidekick Agnetha Svensson. Sveriges mest erfarna utredare svänger man sig visst med. Det är tydligen många som skall utbildas i deras vanvettsmodeller och teorier under hösten.

http://www.familjeradgivning.nu/Emtestam/Fortbildningar.html

Det verkar emellertid finnas små moln på horisonten för duon som under program 4. Djupa Vårdnadstvister vill dela med sig av sina erfarenheter av då utredare blir anmälda och vad man ska göra när barnet säger att hen är rädd för ena föräldern (alla vet väl vid det här laget vad ni anser att man ska göra). Skrämmande att de tillåts fortsätta….

Om Du eller någon Du känner har drabbats av Agnetha Svensson och eller Gösta Emtestam: ANMÄL

Börja här: socialstyrelsen@socialstyrelsen.se  Ange att det gäller tillsynsärende. Ange ditt eget namn och adress du är nåbar på, ange eventuellt målnummer eller annat ärendenummer samt i vilken egenskap du har träffat ”utredarna”, beskriv sedan i stora drag vad det är som har hänt (exempelvis att de inte har varit opartiska med mera)

Skicka gärna en kopia till socialnämnden i Värmdö Kommun stefan.dozzi@varmdo.se (Stefan Dozzi torde bli glad över lite konstruktiv kritik)

Ni får hemskt gärna dela med er av era erfarenheter av Agnetha Svenssons företag! De flesta utredningar hon gör (utom i Värmdö) gör hon i egenskap av företagare/konsult.

Här kan du dela med dig av dina synpunkter på Agnetha Svensson, enskild firma:

http://www.reco.se/svensson-agnetha

Och här kan du uttrycka dina synpunkter på de båda i Emtestams bolag:

http://www.reco.se/emtestam-utbildning-utveckling

Vore intressant att se deltagarlistan för vansinnigheterna

AS2012

Agnetha Svensson

Annonser