Etiketter

, , , , , , , , ,

Vid närmare eftertankepolis5börjar bilden så sakta att klarna. Det är inte bara våra Hovrättsråd som lider av snuskig fantasi. Vår poliskår är inte långt bakom. Till skillnad från Hovrättsråden som uppenbarligen studerar svenskars sexakter på nätet så har polisen gjort slag i sak och faktiskt lagt ut sin egen sexualitet på nätet. Man kan numera köpa spritt nakna tunnelbanepoliser i en nakenkalender som Aftonbladet stolt gör reklam för i en nyhetsartikel.

De som är satta att upprätthålla lag och ordning i landet är ytterst förtroendeingivande. Vi har allas vår Kapten Klänning som greps på väg till ett sexmöte med en 14 åring. Vi har en rad domare som ertappats med barnporr och sexköp. Vi har poliser som våldtar och sexuellt trakasserar (låt vara att kvinnomisshandel är närmast det dominerande brottet inom poliskåren). Vi har politiker som köper sex och våldtar. Vi har domstolar med förvriden kvinnosyn och en mäkta snuskig fantasi.

Och så har vi Stockholms tunnelbanepolis. Vårt lysande ljus i mörkret. För vad har väl en polis bättre för sig än att visa upp sina nakna skinkor i anmärkningsvärda poser?

Fotona är lånade från Aftonbladets nyhets (reklam) artikel, ingår i nakenkalendern och är tagna av Robert Sollare.

PS Pengarna från försäljningen går givetvis till behjärtansvärda ändamål. I detta fall skänks en slant till personalkassan. DS

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17711114.ab

Annonser