Det är anmärkningsvärt hur många sexköparna är när man skrapar lite på ytan. Även de som gillar att ha sex med underåriga samt de som gillar att slå på kvinnor. I denna grupp finns poliser, åklagare, domare och politiker. Detta är inte acceptabelt. De som skall representera respektive skydda samhällets medborgare bör inse att de innehar ett förtroendeuppdrag. Med betoning på förtroende. Hur kommer det sig att så få ställer krav på dessa individer? Var är mediagranskningarna? Var är den upprörda allmänheten? Är svenskarna lamslagna av rädsla inför att bli anklagade för att ha moralpanik? Varför arbetar de flesta kvar?

Några gamla och nya exempel på ovanstående:

Polisen är i misshandelstagen igen. En polis har nu i oktober misshandlat sin sambo genom att koppla strypgrepp på henne och sedan slå henne med knytnävar i ansiktet vilket har orsakat blödningar i öga och näsa, blåmärken samt svullnader (inget nytt med andra ord). De kollegor till honom som kom till platsen har tydligen hjälpt honom att städa upp efter misshandeln ( deras försvar var att de istället hade hjälpt den misshandlade att städa upp. Varför hennes första tanke efter grov misshandel hade varit att städa låter de förbli oklart) Polisen arbetar givetvis kvar. Läs mer här:

 

 

Politiker, fd. handelsminister och ledamot av folkpartiets partistyrelse med flera andra viktiga uppdrag är sexköpare. I vart fall enligt strafföreläggandet. En ytterligare politiker med sund kvinnosyn.

http://www.scribd.com/doc/178885128/Bjorn-Molin-19320408-SEXKOP-HAVERDAL-pdf

 

Polisanställd dömd för tre fall av barnvåldtäkt. Erkänner vaginala samlag men inte att ha fört upp fingrarna i en av målsägandens analöppning.

 

En annan polis som begått våldtäkt mot kollega: http://corruptiosweden.blogspot.com/2012/01/polis-niklas-petrone-szabolcs-atalas.html

Sen har vi Calle (eller Carlos) som utöver att vara polis tycker det är trevligt att ägna sig åt misshandel, olaga hot, olaga frihetsberövande och ofredande. Som de flesta utredningar om våld mot kvinnor och barn lades den dock ned. Varför är faktiskt lite oklart.  Han har för övrigt medverkat i ”Johan Falk”

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/06/polis-calle-carlos-paulsson-1977-03-26.html

Och så har prästerskapet sällat sig till sexköparna. Prästen ifråga arbetar givetvis kvar.  Det är sunda värderingar som styr i kyrkan (dvs. att en kvinnas kropp kan och skall köpas för en liten slant)

http://www.expressen.se/nyheter/prast-kopte-sex–far-jobba-kvar/

Om man skulle samla alla sådana här fall skulle man få ett verk i oöverskådliga volymer. Det man bör fråga sig är varför det ser ut såhär i Sverige? Var är media? I andra länder granskas tjänstemän och politiker och skandaler innebär avgångar och avsked. Men inte i Sverige.

Annonser